گریل استیشن

گریل استیشن

Grill station 
دوره تخصصی آموزش استیک
آموزش ۱۱مدل استیک و ۱۰ نوع سس سرو استیک و چندین نوع ساید استیک
Meat cuts :
۱/T bone steak 
۲/Rib steak 
۳/Flank steak 
۴/Short ribs 
۵/Lamb Chops 
۶/Filet mignon 
۷/Entrecôte steak
۸/Ossobuco
۹/Roast beef 
۱۰/Beef Wellington 
۱۱/Tartar steak
.
Purée:
۱/Smoked potato 
۲/Peas and broccoli
۳/Honey Carrot
۴/beetroot
.
Salads:
۱/Chickpeas and pineapple
۲/Kale and bulgur
۳/Orange
۴/Pomegranate and balsamic
.
Compound butters:
۱/Parsley 
۲/Sumac 
.
Other side dishes:
۱/Potato fondant
۲/Caramelized carrots
۳/Grilled pineapple 
۴/Grilled Little Jam Lettuce
۵/Sired grape 
۶/Saffron risotto 
۷/Seasoned baked potatoes
.
Sauces: 
۱/Creamy Parmesan 
۲/Pepper Sauce 
۳/Chimichurri 
۴/Salted caramel sauce
۵/Cherry sauce
۶/Smoked Gravy sauce 
۷/Entrecote sauce
۸/Tahini sauce 
۹/Bacon and apple sauce 
۱۰/Bearnaise sauce

تعریف و شناخت استیک

شاخص های استاندارد انتخاب درست پروتئین 

شناخت ساختار شیمیایی گوشت

شناخت آناتومی گاو 

آشنایی با برش های استیک

درجات پخت استیک

واکنش مایلارد

پدیده دناتوره شدن

انواع پخت استیک

اصول مرینیت و طعم سازی

تکنیک بیات کردن گوشت

آرامش بعد از طوفان

تکنیک پخت های مختلف گوشت

تی بن استیک 

ریب استیک 

فلنک استیک 

شورت ریبز 

لم چاپس 

فیله مینیون 

آنتروکت استیک 

اوسوبوکو 

رست بیف 

بیف ولینگتون 

تارتار استیک 

.

پوره سیب زمینی دودی

‌پوره نخود فرنگی و بروکلی

پوره هویج و عسل

پوره لبو 

.

سالاد نخود و آناناس 

سالاد کیل و بلغور

سالاد پرتقال 

سالاد انار بالزامیک

.

کامپاند باتر جعفری 

کامپاند باتر سماق 

.

فوندانت سیب زمینی 

هویج کاراملی شده 

ریزوتو زعفران 

سیب زمینی طعم دار تنوری شده 

و دیگر ساید دیش ها…

.

سس پارمسان 

سس فلفل 

سس چیمیچوری دودی 

سس کارامل نمکی 

سس آلبالو 

سس گریوی 

سس آنتروکت 

سس ارده 

سس سیب و بیکن 

سس برنیز