
آشپز ملل
آشپزی ملل
پخت غذای ملیت های(ترکی،عربی،مکزیکی،آسیای شرقی،ایتالیایی،یونانی،فرانسوی)
۱_اشپزی ترکی
*اسکندر کباب
پخت نان اسکندر و سس گوجه ترکی
*پلو بلغور ترکی
*ایزگارا تاووک
*چوپ شیش کباب
*جویزلی زیتون
*قیرمیزی مارول
*ساچ کاورما
۲-آشپزی عربی
*حمص
*محمره
*شیش طاووق
*شاورمای مرغ
*شاورمای گوشت
*لم چاپس
۳-آشپزی آسیای شرقی
*اسپرینگ رول
*چیکن تریاکی
*اسپایسی شریمپ رایس
*نودل
*داینامیت شریمپ
*ایبی یاکی
*ایشی یاکی
۴-آشپزی مکزیکی
*تاکو
*فاهیتا
*ناچو
*موله چیکن
۵-آشپزی یونانی (رومی )
*موساکا
تزیاکی گیروس
سالاد یونانی
۶-غذا های فرانسوی
*بیف ویلینگ تون &ماشروم دوکسل
*فیش اند چیپس
Foie de Veau with Fig Gelée
(جگر گوساله با پوره انجیر )
Tarte au Poulet
(تارت دل مرغ)
Velouté de Mer
(ماهی اینفیوز شده یا مخمل دریایی)
Filet de Bœuf Béarnaise
(استیک فیله گوساله با سس بینز و سبزیجات معطر)
۷-غذا های ایتالیایی
*خمیر پاستا
فتوچینی
راویولی
اسپاگتی کلم رایز
*کانولی
*ملانزانه پارمیجانو
*ریزوتو لابستر
بروسکتا *
*وگاس
*پیتزا