
گندم تا گریل
این کلاس کاملا عملی بوده و همه آیتم ها توسط هنرجو اجرا میشود.
آنچه در این دوره آموزش میبینید:
- پیتزا
۱. بررسی رسپی انواع خمیر های پیتزا
۲. شناخت و درک تاثییرات مواد اولیه هر رسپی بر خمیر
۳. تئوری های پیتزا
۳. خمیر بر اساس انواع تکنیک های خمیرگیری
۴. درک علت استفاده از هر تکنیک
۵. آموزش و تکنیک های نوشتن رسپی
۶. انواع فولد ها و علت استفاده از هرکدام
۷. آشنایی با استایل های مختلف پیتزا
۸. شناخت و آشنایی با آرد
۹. آموزش تکنیک و روش های مختلف باز کردن انواع خمیر
۱۰. شناخت ابزار
۱۱. کار با پارو
۱۲. تکنیک ها و نکات کار با تنور و انواع فر
۱۳. تکنیک های انتخاب تاپینگ و مواد اولیه براساس استایل پیتزا
۱۴. بیش از ۱۰ نوع رسپی خمیر پیتزا
۱۵. تمرین و آموزش بیش از ۲۰ نوع تاپینگ مختلف
۱۶. رسپی و آموزش تهیه بیش از ۱۰ نوع سس برای پیتزا
۱۷. استایل هایی که به صورت عملی تمرین میکنیم شامل :
A. دیترویت
B. رومن کلاسیک
C. رومن اسلایسی
- برگر و ساندویچ
برگر ذغالی
اسمش برگر
اوکلاهما برگر
فیله استریپس
آموزش ۴ مدل نان پرکاربرد فست فودی
نان مک برگر
نان فوکاچیا
نان باگت فرانسوی
نان چاپاتا
اصول ساخت تاپینگ
آموزش ۹ مدل سس دست ساز تاپینگ برگر و ساید
۱.red hell-۲.hot mayo_۳.jalapeño sauce-۴.honey mustard,۵-classic burger sauce-۵.garlic aioli-۷.hot honey-۸.garlic honey-۹.tartar sauce
اصول ساخت مرنیت ها
شناخت تجهیزات و تاثیرات آنها در پخت
- سالادها
سالاد گاردن
سالاد زرشک
سالاد استیک
سالاد مرغ و آووکادو
سالاد کاپرس
شناخت سبزیجات
تفکیک و طبقه بندی سالاد ها و سهم غذایی هریک
اصول شستشوی سبزیجات و اصول نگهداری آنها
نحوه چیدمان سکشن سالاد
بررسی تکنیک های ساخت سس های سرد
- پاستا
ساخت خمیر پاستای تازه
پخت پاستاهای دست ساز و شرکتی و تکنیک های هر کدام
بررسی سبک و اشکال مختلف پاستا
پیش از ۱۵ نوع پاستای دستیار
اسپاگتی
فتوچینی
لینگوئینی
تالیالته
لازانیا
فارفاله
تورتیلینی
راویولی
پارپاردله و …
به همراه سس های پایه :
پومودور
بلونز
پستو
آلفردو…