گندم تا گریل

گندم تا گریل

این کلاس کاملا عملی بوده و همه آیتم ها توسط هنرجو اجرا می‌شود.

آنچه در این دوره آموزش میبینید:

  • پیتزا

۱. بررسی رسپی انواع خمیر های پیتزا
۲. ⁠شناخت و درک تاثییرات مواد اولیه هر رسپی بر خمیر
۳. ⁠تئوری های پیتزا
۳. ⁠خمیر بر اساس انواع تکنیک های خمیرگیری
۴. ⁠درک علت استفاده از هر تکنیک 
۵. ⁠آموزش و تکنیک های نوشتن رسپی
۶. ⁠انواع فولد ها و علت استفاده از هرکدام
۷. ⁠آشنایی با استایل های مختلف پیتزا
۸. ⁠شناخت و آشنایی با آرد
۹. ⁠آموزش تکنیک و روش های مختلف باز کردن انواع خمیر
۱۰. ⁠شناخت ابزار
۱۱. ⁠کار با پارو
۱۲. ⁠تکنیک ها و نکات کار با تنور و انواع فر
۱۳. ⁠تکنیک های انتخاب تاپینگ و مواد اولیه براساس استایل پیتزا
۱۴. ⁠بیش از ۱۰ نوع رسپی خمیر پیتزا
۱۵. ⁠تمرین و آموزش بیش از ۲۰ نوع تاپینگ مختلف
۱۶. ⁠رسپی و آموزش تهیه بیش از ۱۰ نوع سس برای پیتزا
۱۷. ⁠استایل هایی که به صورت عملی تمرین میکنیم شامل : 
A. دیترویت
B. رومن کلاسیک
C. رومن اسلایسی

  • برگر و ساندویچ

برگر ذغالی

اسمش برگر

اوکلاهما برگر

فیله استریپس

آموزش ۴ مدل نان پرکاربرد  فست فودی

نان مک برگر

نان فوکاچیا

نان باگت فرانسوی 

نان چاپاتا

اصول ساخت تاپینگ

آموزش ۹ مدل سس دست ساز تاپینگ برگر و ساید

۱.red hell-۲.hot mayo_۳.jalapeño sauce-۴.honey mustard,۵-classic burger sauce-۵.garlic aioli-۷.hot honey-۸.garlic honey-۹.tartar sauce

اصول ساخت مرنیت ها

شناخت تجهیزات و تاثیرات آنها در پخت

 

  • سالادها

سالاد گاردن

سالاد زرشک

سالاد استیک

سالاد مرغ و آووکادو

سالاد کاپرس

 

شناخت سبزیجات 

تفکیک و طبقه بندی سالاد ها و سهم غذایی هریک

اصول شستشوی سبزیجات و اصول نگهداری آنها

نحوه چیدمان سکشن سالاد 

بررسی تکنیک های ساخت سس های سرد

 

  • پاستا

ساخت خمیر پاستای تازه

پخت پاستاهای دست ساز و شرکتی و تکنیک های هر کدام

بررسی سبک و اشکال مختلف پاستا

 

پیش از ۱۵ نوع پاستای دستیار

اسپاگتی

فتوچینی

لینگوئینی

تالیالته

لازانیا

فارفاله

تورتیلینی

راویولی

پارپاردله و …

به همراه سس های پایه :

پومودور

بلونز

پستو

آلفردو…