باریستا و بارتندری

باریستا و بارتندری

دوره ترمیک جامع مهارت های باریستا و بارتندینگ

۱۰جلسه فول ورکشاپ و عملی 

✨معرفی به کار پس از پایان دوره✨

۱. مهارت های باریستا: ۴ روز 

​- شناخت انواع آسیاب قهوه

​​* بررسی عملی ساختار آسیاب و انواع بخش های آن

​- تنظیم و نگهداری آسیاب و تاثیر آن بر عصاره‌گیری

​​* آشنایی با شاخصه های فنی و پروتکل های بهداشتی در جهت حفظ سلامت آسیاب

​- شناخت، تنظیم و نگهدارى دستگاه اسپرسو

​​* آشنایی با ساختار، استانداردهای نظافتی و ایمنی در جهت حفظ کارایی دستگاه

​- تهیه‌ى شات استاندارد اسپرسو

​​* آشنایی با استانداردهای SCA در تهیه شات استاندارد اسپرسو

​- مفهوم تخصصى درصد عصاره‌گیرى

​​* عصاره گیری با استفاده از تکنیک ها و استانداردهای مطابق با SCA

۲. لاته آرت: ۳ روز 

​- شیمی شیر

​​* آشنایی با ساختار فیزیکی و شیمیایی شیر جهت فوم گیری مناسب

​- آشنایی با تکنیک‌های مختلف ریختن شیر (Pouring)

​​* بررسی ارگونومی بدن، ساختار پیچر و رفتار لاته آرتیست

​- طراحی با قلم روی قهوه

​​* آشنایی با اصول طراحی (Etching) روی قهوه

​- طرح ‌های کلاسیک لاته آرت

​​* بررسی چهار طرح قلب (Heart)، گل رز (Rosetta)، لاله (Tulip) و قو (Swan)

۳. مهارت های بارتندینگ: ۲ روز 

​- تعریف بار سرد

​​* شناخت و بررسی جایگاه بار سرد در صنعت نوشیدنی

​- تاریخچه نوشیدنی های سرد

​​* سیر تغییر و تحول نوشیدنی های سرد در طی تاریخ

​- نقش و وظیفه متصدی بار (Bartender)

​​* آشنایی با شرح وظایف و مسئولیت های یک بارتندر

​- اﺳﺘﺎﻧﺪارد ها و اﻟﺰاﻣﺎت بار

​​* آشنایی با پروتکل های یک بار بر اساس استانداردهای IBA

​- قواعد و اصول بارتندری

​​* آشنایی با قوانین ساخت و سرو نوشیدنی ها و نیز مدیریت یک بار

​- کالر کدینگ (Color Coding)

​​* آشنایی با کاربرد رنگ ها در محیط کار بارتندر 

​- استاندار سازی ظروف مورد استفاده در بار

​​* شناخت ظروف و کاربرد آنها در ساخت انواع نوشیدنی

​- آشنایی با انواع گارنیش (کلاسیک و مدرن)

​​* بررسی پروتکل ها و قوانین مربوط به گارنیش نوشیدنی ها

​- آشنایی با اصول رسپی خوانی (Recipe)

​​* آشنایی و بررسی رسپی های بین المللی بر اساس قوانین IBA

​- کارگاه نوشیدنی

​​* نوشیدنی‌های کلاسیک و مدرن بار (Layered، Smoking و . . .)