
باریستا و بارتندری
دوره ترمیک جامع مهارت های باریستا و بارتندینگ
۱۰جلسه فول ورکشاپ و عملی
✨معرفی به کار پس از پایان دوره✨
۱. مهارت های باریستا: ۴ روز
- شناخت انواع آسیاب قهوه
* بررسی عملی ساختار آسیاب و انواع بخش های آن
- تنظیم و نگهداری آسیاب و تاثیر آن بر عصارهگیری
* آشنایی با شاخصه های فنی و پروتکل های بهداشتی در جهت حفظ سلامت آسیاب
- شناخت، تنظیم و نگهدارى دستگاه اسپرسو
* آشنایی با ساختار، استانداردهای نظافتی و ایمنی در جهت حفظ کارایی دستگاه
- تهیهى شات استاندارد اسپرسو
* آشنایی با استانداردهای SCA در تهیه شات استاندارد اسپرسو
- مفهوم تخصصى درصد عصارهگیرى
* عصاره گیری با استفاده از تکنیک ها و استانداردهای مطابق با SCA
۲. لاته آرت: ۳ روز
- شیمی شیر
* آشنایی با ساختار فیزیکی و شیمیایی شیر جهت فوم گیری مناسب
- آشنایی با تکنیکهای مختلف ریختن شیر (Pouring)
* بررسی ارگونومی بدن، ساختار پیچر و رفتار لاته آرتیست
- طراحی با قلم روی قهوه
* آشنایی با اصول طراحی (Etching) روی قهوه
- طرح های کلاسیک لاته آرت
* بررسی چهار طرح قلب (Heart)، گل رز (Rosetta)، لاله (Tulip) و قو (Swan)
۳. مهارت های بارتندینگ: ۲ روز
- تعریف بار سرد
* شناخت و بررسی جایگاه بار سرد در صنعت نوشیدنی
- تاریخچه نوشیدنی های سرد
* سیر تغییر و تحول نوشیدنی های سرد در طی تاریخ
- نقش و وظیفه متصدی بار (Bartender)
* آشنایی با شرح وظایف و مسئولیت های یک بارتندر
- اﺳﺘﺎﻧﺪارد ها و اﻟﺰاﻣﺎت بار
* آشنایی با پروتکل های یک بار بر اساس استانداردهای IBA
- قواعد و اصول بارتندری
* آشنایی با قوانین ساخت و سرو نوشیدنی ها و نیز مدیریت یک بار
- کالر کدینگ (Color Coding)
* آشنایی با کاربرد رنگ ها در محیط کار بارتندر
- استاندار سازی ظروف مورد استفاده در بار
* شناخت ظروف و کاربرد آنها در ساخت انواع نوشیدنی
- آشنایی با انواع گارنیش (کلاسیک و مدرن)
* بررسی پروتکل ها و قوانین مربوط به گارنیش نوشیدنی ها
- آشنایی با اصول رسپی خوانی (Recipe)
* آشنایی و بررسی رسپی های بین المللی بر اساس قوانین IBA
- کارگاه نوشیدنی
* نوشیدنیهای کلاسیک و مدرن بار (Layered، Smoking و . . .)