پیتزا تخصصی

پیتزا تخصصی

⬇️این کلاس کاملا عملی می باشد⬇️

آنچه در این دوره آموزش میبینید:

۱. بررسی رسپی انواع خمیر های پیتزا
۲. ⁠شناخت و درک تاثییرات مواد اولیه هر رسپی بر خمیر
۳. ⁠تئوری های پیتزا
۳. ⁠خمیر بر اساس انواع تکنیک های خمیرگیری
۴. ⁠درک علت استفاده از هر تکنیک 
۵. ⁠آموزش و تکنیک های نوشتن رسپی
۶. ⁠انواع فولد ها و علت استفاده از هرکدام
۷. ⁠آشنایی با استایل های مختلف پیتزا
۸. ⁠شناخت و آشنایی با آرد
۹. ⁠آموزش تکنیک و روش های مختلف باز کردن انواع خمیر
۱۰. ⁠شناخت ابزار
۱۱. ⁠کار با پارو
۱۲. ⁠تکنیک ها و نکات کار با تنور و انواع فر
۱۳. ⁠تکنیک های انتخاب تاپینگ و مواد اولیه براساس استایل پیتزا
۱۴. ⁠بیش از ۱۰ نوع رسپی خمیر پیتزا
۱۵. ⁠تمرین و آموزش بیش از ۲۰ نوع تاپینگ مختلف
۱۶. ⁠رسپی و آموزش تهیه بیش از ۱۰ نوع سس برای پیتزا
۱۷. ⁠استایل هایی که به صورت عملی تمرین میکنیم شامل : 
A. دیترویت
B. رومن کلاسیک
C. رومن اسلایسی
D. ناپولیتن

ویدئوی معرفی دوره