
پیتزا تخصصی
⬇️این کلاس کاملا عملی می باشد⬇️
آنچه در این دوره آموزش میبینید:
۱. بررسی رسپی انواع خمیر های پیتزا
۲. شناخت و درک تاثییرات مواد اولیه هر رسپی بر خمیر
۳. تئوری های پیتزا
۳. خمیر بر اساس انواع تکنیک های خمیرگیری
۴. درک علت استفاده از هر تکنیک
۵. آموزش و تکنیک های نوشتن رسپی
۶. انواع فولد ها و علت استفاده از هرکدام
۷. آشنایی با استایل های مختلف پیتزا
۸. شناخت و آشنایی با آرد
۹. آموزش تکنیک و روش های مختلف باز کردن انواع خمیر
۱۰. شناخت ابزار
۱۱. کار با پارو
۱۲. تکنیک ها و نکات کار با تنور و انواع فر
۱۳. تکنیک های انتخاب تاپینگ و مواد اولیه براساس استایل پیتزا
۱۴. بیش از ۱۰ نوع رسپی خمیر پیتزا
۱۵. تمرین و آموزش بیش از ۲۰ نوع تاپینگ مختلف
۱۶. رسپی و آموزش تهیه بیش از ۱۰ نوع سس برای پیتزا
۱۷. استایل هایی که به صورت عملی تمرین میکنیم شامل :
A. دیترویت
B. رومن کلاسیک
C. رومن اسلایسی
D. ناپولیتن
ویدئوی معرفی دوره