کروسان و خمیرهای لایه ای

کروسان و خمیرهای لایه ای

این کلاس کاملا عملی بوده و لمینیت خمیر به دو روش خانگی و کارگاهی آموزش داده می شود.

۱-کوکی کراسان(پسته) 
۲-میلفوی (دیپلمات)
۳-فلن شکلاتی( کرم شکلات دستساز)
۴-فلن رزبری(کرم دستساز)
۵-پسن سویسی(کرم‌پیستری و شکلات)
۶-کراسان کره ای🥐
۷-کراسان3(فرانژیپن بادام)
۸-پن شکلات(شکلات بلژیکی)
۹-میلفوی (بلوبری)
۱۰-کرافین (کارامل)
۱۱-رول دارچین(شکرقهوه ای دارچینی)
۱۲-کیوب کراسان( گاناش شکلات)
۱۳-کیوب(گاناش)
۱۴-دنیش(پنیر)
۱۵-دنیش ( هلو)
۱۶-گلت سیب(کمپوت دستساز)
۱۷-گلت بادام(فرانژیپن)
این دوره شامل 17 آیتم مجزا لایه ای میباشد
به همراه 17 طعم متفاوت ک پرطرفدار ترین بین مردمِ.
انواع کوکی ها،کرم ها،گاناش،کمپوت،گارنیش،شیپ ها.

ویدئوی معرفی دوره

مشاهده ویدئوهای بیشتر

** برای مشاهده ویدئو‌ها از فیلتر شکن استفاده کنید**

شرایط برگزاری دوره

  1. لطفا در انتخاب پوشش مناسب خود در کلاس ما را یاری بفرمایید،استفاده کلاه یکبار مصرف که از طرف آکادمی به هنر جویان داده  میشود الزامی است 
  2. به همراه داشتن لباس شف سفید الزامی ایست در غیر اینصورت از آکادمی با پرداخت هزینه لباس فرم  میتوانید تهیه فرمایید.
  3. آوردن همراه به هر دلیلی ممنوع است.
  4. هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس در ساعات آموزشی از روند کلاس آزاد می باشد.
  5. به هیچ عنوان کنسلی، جابه جایی با دوره دیگر یا دوره در تاریخ بعدی و عودت وجه پس از تکمیل فرایند ثبت نام انجام نمی پذیرد(در موارد استثنائی با تایید آموزشگاه، عودت وجه با کسر ۳۰٪ خسارت صورت می گیرد)