
کروسان و خمیرهای لایه ای
این کلاس کاملا عملی بوده و لمینیت خمیر به دو روش خانگی و کارگاهی آموزش داده می شود.
۱-کوکی کراسان(پسته)
۲-میلفوی (دیپلمات)
۳-فلن شکلاتی( کرم شکلات دستساز)
۴-فلن رزبری(کرم دستساز)
۵-پسن سویسی(کرمپیستری و شکلات)
۶-کراسان کره ای🥐
۷-کراسان3(فرانژیپن بادام)
۸-پن شکلات(شکلات بلژیکی)
۹-میلفوی (بلوبری)
۱۰-کرافین (کارامل)
۱۱-رول دارچین(شکرقهوه ای دارچینی)
۱۲-کیوب کراسان( گاناش شکلات)
۱۳-کیوب(گاناش)
۱۴-دنیش(پنیر)
۱۵-دنیش ( هلو)
۱۶-گلت سیب(کمپوت دستساز)
۱۷-گلت بادام(فرانژیپن)
این دوره شامل 17 آیتم مجزا لایه ای میباشد
به همراه 17 طعم متفاوت ک پرطرفدار ترین بین مردمِ.
انواع کوکی ها،کرم ها،گاناش،کمپوت،گارنیش،شیپ ها.
ویدئوی معرفی دوره
** برای مشاهده ویدئوها از فیلتر شکن استفاده کنید**
شرایط برگزاری دوره
- لطفا در انتخاب پوشش مناسب خود در کلاس ما را یاری بفرمایید،استفاده کلاه یکبار مصرف که از طرف آکادمی به هنر جویان داده میشود الزامی است
- به همراه داشتن لباس شف سفید الزامی ایست در غیر اینصورت از آکادمی با پرداخت هزینه لباس فرم میتوانید تهیه فرمایید.
- آوردن همراه به هر دلیلی ممنوع است.
- هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس در ساعات آموزشی از روند کلاس آزاد می باشد.
- به هیچ عنوان کنسلی، جابه جایی با دوره دیگر یا دوره در تاریخ بعدی و عودت وجه پس از تکمیل فرایند ثبت نام انجام نمی پذیرد(در موارد استثنائی با تایید آموزشگاه، عودت وجه با کسر ۳۰٪ خسارت صورت می گیرد)