نان حجیم و نیمه حجیم و نان خمیر ترش

نان حجیم و نیمه حجیم و نان خمیر ترش

دوره نانوایی
نان ها هم بر پایه خمیر ترش و‌ هم مخمر بصورت وورکشاپ برگذار میشه

موارد اموزشی
درست کردن استارتر خمیرترش کلاسیک
نحوه نگهداری 
نحوه تغذیه کردن
درست کردن خمیر تخمیری
اموزش پخت کرم
اموزش چند نوع فیلینگ برای نانها
اموزش درست کردن غلات برای نان خمیرترش
نحوه میکس  خمیر و ازاد کردن گلوتن 
اموزش انواع شکل دهی نانها
پروف 
پخت
و….

شناخت مواد اولیه و فرآیند تبدیل غلات به آرد

شناخت انواع آرد ،مکمل و بهبوددهنده ها

آموزش فرآیند خمیرگیری

۱.اهمیت آب و تاثیر آن در تهیه انواع خمیر

۲.آشنایی با انواع خمیر مایه و اهمیت آنها در انواع نان

۳.نحوه صحیح خمیرگیری

۴.آشنایی با چانه گیری

۵.تکنیک های فرم دهی انواع خمیر

۶.تکنیک های آماده بودن خمیر و چگونگی فرآیند فعالیت خمیر مایه در اتاق تخمیر

۷.تکنیک های تیغ زدن

اموزش نانها
خمیرترش ساده
خمیرترش گردو عسل
باگت خمیرترش کرنبری
چاپاتا خمیرترش
نان سبوس
بریوش
تراپوزن
فوکاچیا
سیمیت
اچما
پوآچا
تست جو
برگر

 

ویدئوی معرفی دوره

مشاهده ویدئوهای بیشتر

** برای مشاهده ویدئو‌ها از فیلتر شکن استفاده کنید**

شرایط برگزاری دوره

  1. لطفا در انتخاب پوشش مناسب خود در کلاس ما را یاری بفرمایید،استفاده کلاه یکبار مصرف که از طرف آکادمی به هنر جویان داده  میشود الزامی است 
  2. به همراه داشتن لباس شف سفید الزامی ایست در غیر اینصورت از آکادمی با پرداخت هزینه لباس فرم  میتوانید تهیه فرمایید.
  3. آوردن همراه به هر دلیلی ممنوع است.
  4. هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس در ساعات آموزشی از روند کلاس آزاد می باشد.
  5. به هیچ عنوان کنسلی، جابه جایی با دوره دیگر یا دوره در تاریخ بعدی و عودت وجه پس از تکمیل فرایند ثبت نام انجام نمی پذیرد(در موارد استثنائی با تایید آموزشگاه، عودت وجه با کسر ۳۰٪ خسارت صورت می گیرد)