غذا ایتالیایی

غذا ایتالیایی

🍝 تهیه انواع پاستا

آموزش خمیر پاستا

تهیه انواع پاستا(تورتیلنی،راویولی،کربونارا،پاستا رزتا،اسپاگتی میت بال،چیکن آلفردو، پستو، کارامله

🍝تهیه لازانیا

🍝آموزش انواع سس ها و درسینگ ها

(سالسا پرده،پستو،بیانکا،پومودورو،پستو روستو،مارینارا،گلیز بالزامیک،بلونز،ایتالین درسینگ،لمون درسینگ

🍲آموزش انواع پیش غذا

(بیف کارپاچو،بروسکتا،آرانچینی،سالاد بوراتا)

🍕آموزش پیتزا ناپولیتن

آموزش تهیه پیتزا ناپولیتن با متد بیگا و پولیش و نحوه عمل آوری آن

آموزش نحوه کار با خمیر(چونه گیری خمیر،پهن کردن خمیر،کار با پارو ،نحوه کار با تنور پیتزا)

آموزش انواع پیتزا(مارگریتا،سالیچما،فونگی،کواترفورماجی،پستو بوقلمون،پپرونی،پروپستوو…)

🧀_آموزش انواع پنیر ها

(موتزارلا،بوراتا،ریکوتا)

_آموزش غذاهای گوشتی

اوسوبوکو

ایتالین ساسیج

ریزوتو اسوبوکو

_آموزش انواع دسر

(پاناکوتا،تیرامیسو، زوکتو

ویدئوی معرفی دوره

مشاهده ویدئوهای بیشتر

** برای مشاهده ویدئو‌ها از فیلتر شکن استفاده کنید**

شرایط برگزاری دوره

  1. لطفا در انتخاب پوشش مناسب خود در کلاس ما را یاری بفرمایید،استفاده کلاه یکبار مصرف که از طرف آکادمی به هنر جویان داده  میشود الزامی است 
  2. به همراه داشتن لباس شف سفید الزامی ایست در غیر اینصورت از آکادمی با پرداخت هزینه لباس فرم  میتوانید تهیه فرمایید.
  3. آوردن همراه به هر دلیلی ممنوع است.
  4. هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس در ساعات آموزشی از روند کلاس آزاد می باشد.
  5. به هیچ عنوان کنسلی، جابه جایی با دوره دیگر یا دوره در تاریخ بعدی و عودت وجه پس از تکمیل فرایند ثبت نام انجام نمی پذیرد(در موارد استثنائی با تایید آموزشگاه، عودت وجه با کسر ۳۰٪ خسارت صورت می گیرد)
  6. پس از گذراندن دوره و قبولی در دو آزمون فنی و حرفه ای مدرک آشپز غذای ایتالیایی فنی و حرفه ای اعطا میگردد.