
غذا ایتالیایی
🍝 تهیه انواع پاستا
آموزش خمیر پاستا
تهیه انواع پاستا(تورتیلنی،راویولی،کربونارا،پاستا رزتا،اسپاگتی میت بال،چیکن آلفردو، پستو، کارامله
🍝تهیه لازانیا
🍝آموزش انواع سس ها و درسینگ ها
(سالسا پرده،پستو،بیانکا،پومودورو،پستو روستو،مارینارا،گلیز بالزامیک،بلونز،ایتالین درسینگ،لمون درسینگ
🍲آموزش انواع پیش غذا
(بیف کارپاچو،بروسکتا،آرانچینی،سالاد بوراتا)
🍕آموزش پیتزا ناپولیتن
آموزش تهیه پیتزا ناپولیتن با متد بیگا و پولیش و نحوه عمل آوری آن
آموزش نحوه کار با خمیر(چونه گیری خمیر،پهن کردن خمیر،کار با پارو ،نحوه کار با تنور پیتزا)
آموزش انواع پیتزا(مارگریتا،سالیچما،فونگی،کواترفورماجی،پستو بوقلمون،پپرونی،پروپستوو…)
🧀_آموزش انواع پنیر ها
(موتزارلا،بوراتا،ریکوتا)
_آموزش غذاهای گوشتی
اوسوبوکو
ایتالین ساسیج
ریزوتو اسوبوکو
_آموزش انواع دسر
(پاناکوتا،تیرامیسو، زوکتو
ویدئوی معرفی دوره
** برای مشاهده ویدئوها از فیلتر شکن استفاده کنید**
شرایط برگزاری دوره
- لطفا در انتخاب پوشش مناسب خود در کلاس ما را یاری بفرمایید،استفاده کلاه یکبار مصرف که از طرف آکادمی به هنر جویان داده میشود الزامی است
- به همراه داشتن لباس شف سفید الزامی ایست در غیر اینصورت از آکادمی با پرداخت هزینه لباس فرم میتوانید تهیه فرمایید.
- آوردن همراه به هر دلیلی ممنوع است.
- هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس در ساعات آموزشی از روند کلاس آزاد می باشد.
- به هیچ عنوان کنسلی، جابه جایی با دوره دیگر یا دوره در تاریخ بعدی و عودت وجه پس از تکمیل فرایند ثبت نام انجام نمی پذیرد(در موارد استثنائی با تایید آموزشگاه، عودت وجه با کسر ۳۰٪ خسارت صورت می گیرد)
- پس از گذراندن دوره و قبولی در دو آزمون فنی و حرفه ای مدرک آشپز غذای ایتالیایی فنی و حرفه ای اعطا میگردد.